Giallo Rossa

Tydenni menu23.4.-27.4.

Menu na dalsi tyden
Pondeli

Risi-bisi- silný drůbeží vývar s rýží, hráškem a parmazánem 7
Pappardelle s houbovým ragů, bílým vínem a tymiánem, rukola,
, hoblinky parmazánu 1,3,7

Utery

Polévka z červené čočky, rajčátek
Hovězí roastbeef marinovaný s medovou hořčicí servírovaný s
pečenými malými bramborami, aioli a míchaným salátem 7,12,9,

Streda

Drůbeží polévka se zeleninou a smaženým hráškem 1,3,9
Středomořský krůtí špízek s cuketou, paprikou a lilkem se
zeleninovým kuskusem a cizrnou, mátový dip 7,1

Ctvrtek

Pórková polévka s chedarem 7
Míchaný salát s rukolou, cuketou, rajčátky se sýrovými nugeta
podávaný s pepřovo-medovou zálivkou a domácí chléb 1,3

Patek

Minestrone 9,7
Karbanátky s pancettou a bazalkou servírované s jemnou
máslovou bramborovou kaší

Cena obědového menu s polévkou je 145,- kč , bez polévky 115,-kč možnost změny vyhrazena Pro Vaše pohodlné poobědvání si reservujte na tel. 604 89 89 89 Přejeme Vám dobrou chuť!