Giallo Rossa

Tydenni menu20.11.-24.11.

Menu na dalsi tyden
Pondeli

Silný hovězí vývar z oháňky a žebra se zeleninou a nudličky
Špenátovo-dýňové lasagne s chorizem, zapečené s
s mozzarellou 1,3,7

Utery

Hráškový krém s citronovou pěnou 7
Mleté biftečky pečené s karamelovou kořenovou zeleninou
cous-cousem a creme fraiche

Streda

Bramborový krém s pancettou a javorovým sirupem 7
Kančí ragú pomalu dušené s červeným vínem, rozmarýnem a
rajčátky, servírované s pappardelle 1,3,7

Ctvrtek

Kuřecí polévka se špenátovými knedlíčky a zeleninou 1,3
Roastbeef v marinádě z barevných pepřů s pečenými malými
brambůrky, řepovým salátkem a aioli 3

Patek

Česnečka s vejcem, sýrem a krutony 3,7,1
Pečená kuřecí stehna s klobásou na červené cibuli a
dušeném zelí s bramborovými noky 1,3

Cena obědového menu s polévkou je 145,- kč , bez polévky 115,-kč možnost změny vyhrazena Pro Vaše pohodlné poobědvání si reservujte na tel. 604 89 89 89 Přejeme Vám dobrou chuť!