Giallo Rossa

Tydenni menu19.2.-23.2.

Menu na dalsi tyden
Pondeli

Pórkový krém s chedarem 7
Pappardelle s králičím ragů na bílém víně s kořenovou zeleninou,
tymiánem a hoblinkami parmazánu 1, 3, 9

Utery

Silný kuřecí vývar s muškátovými nočky, zeleninou a petrželkou 1
Hovězí stew s černým pivem, medovým pastiňákem, rozmarýnem
servírovaný s krémovými brambory. 7, 10

Streda

Rajčatová polévka s kokosem a chilli
Teplý salát z pečené dýně, červené cibule, batatů a pikantní
cizrny s jemným kari dresinkem a rukolou

Ctvrtek

Zeleninová polévka s máslovou kukuřicí a bylinkovými palačinkami
Vepřová roláda s tyrolským špekem, pečenou pikantní dýní,
šťouchané brambory 7, 10

Patek

Hráškový krém s pečenými brambůrky 7
Kuřecí závitky s pancettou, brie sýrem a krémovou polentovou
kaší s tymiánem a parmazánem 7

Cena obědového menu s polévkou je 145,- kč , bez polévky 115,-kč možnost změny vyhrazena Pro Vaše pohodlné poobědvání si reservujte na tel. 604 89 89 89 Přejeme Vám dobrou chuť!