Giallo Rossa

Těsto na pizzu:

recept na výrobou dvou porcí

  • droždí 20 g
  • voda 150 ml
  • sůl
  • hladká mouka 300 g

Mouku trochu osolíme a prosejeme. Vlijeme "kvásek" a těsto na pizzu hněteme tak dlouho, dokud není hladké a nepřichytává se na stěny nádoby. Takto připravené těsto na pizzu přikryjeme utěrkou a necháme asi 30 minut kynout. Po této době těsto opět krátce prohněteme.

Tartuffo pizza >>

Margherita pizza >>

Pasta ai porcini e salsiccia

recept na výrobu dvou porcí

  • olivový olej
  • 1cibule pokrájená najemno
  • 3 stroužky česneku
  • 200g klobásy salsicca-čerstvá neuzená klobása-vepřové maso nahrubo mleté naložené ve střívku s česnekem,bílím vínem a kořením
  • 10Og hříbků
  • 0,1 bílého vína
  • 0,2 l smetany 30%
  • parmasán
  • sůl,pepř

  • Celý recept zde >>


    Pasta pollo e zuchinni >>

    Salát capretto >>

Pasta pollo e zuchinni

recept na výrobu dvou porcí

  • olivový olej
  • 1cibule pokrájená najemno
  • 3 stroužky česneku
  • 200g kuřecích prsou na kostičky
  • 200g cukety
  • parmasán
  • sůl,pepř

  • Celý recept zde >>

Salát capretto

Ledový salát pokrájíme, smícháme spolu s čerstvími listy baby špenátu a zalijeme dressingem z balsamikového octa, olivového oleje, medu, česneku soli a pepře, na takto připravený salát dáme 4 kousky zapečené bagetky. Bagetku potřeme medem, poklademe plátky kozího sýra a dozlatova zapečeme v troubě. Na každou bagetku po vyndání z trouby dáme lžičku nakládaných brusinek

We use only fresh vegetables for our pizzas